top of page
Logo_edited_edited_edited_edited.png

BRUGER

Referencer

Skyum

Skyum

Viceforstander …….Palle er skrap i sin retorik, sjov på en god måde og har et sprog som alle forstår. Efter foredraget fik vi adgang til www.illustrativlearning.dk som vi efterfølgende kan bruges i vores undervisningsfag – medborgerskab. Jeg vil gerne give Palle min allerbedste anbefalinger.

Peder Overgaard

Peder Overgaard

Uddannelseschef … at reduktionen i stort omfang kan tilbageføres til Palle Birk Nielsens foredrag, og dertil hørende materiale ”Jamen det var bare for sjov”….. har fået bugt med størsteparten af ”mørketallet”, idet foredraget og materialet klæder eleverne på til at kunne navigere i lovgivningen på egen hånd, hvilket har en gavnlig og præventiv effekt…. opførelse, herunder på de sociale medier, og her indgår foredraget ”Jamen det var bare for sjov” og materialet hertil, som en helt vital del….

Alex Christensen

Alex Christensen

SSP-Lærer Palle har en fantastisk forbindelse til lytterne, der bliver inspireret og reflekterer om indholdet. Der er tale om benhård fakta, der bliver præsenteret på en super god måde, der giver forståelse for eleverne og spørgelysten var stor efterfølgende. Uden at være fordømmende eller lignende giver det de unge mennesker forståelse af et emne, hvor der ofte vil opleve sig selv som eksperter. Tusind tak for besøg og jeg glæder mig til at følge den videre udvikling i dine projekter.

Joan Emiliussen

Joan Emiliussen

Skoleleder Vi har haft stor glæde af foredraget ”Jamen det var jo bare for sjov”. Et foredrag der danner fint grundlag for arbejdet med digital dannelse. Til foredraget deltog skolens ældste elever, forældre og personale. Vi blev i et nemt forståeligt sprog, der blev understøtter af gode visuelle illustrationer, sat ind i de juriske konsekvenser af manglende digital dannelse. Et inspirerende foredrag, som varmt kan anbefales – også i grundskolen.

Christina Konradsen

Christina Konradsen

Et meget lærerigt oplæg! Vi havde den store fornøjelse at have Palle ud til hele Sportsefterskolen Aabybros elevhold 22/23. Han holdt oplægget " Jamen, det var bare for sjovt" Han formåede at nå ind til de unge med et meget spændende og relevant oplæg. Via de mange illustrationer og eksemplar fik han alle med, og han indbød til, at man kunne spørge undervejs og ikke mindst bagefter, hvor mange stillede sig i kø. Vi vil helt sikkert benytte os af Palle en anden gang til vores elevflok.

Mette Roesgaard Hansen

Mette Roesgaard Hansen

Viceforstander Der er et tydeligt behov blandt unge og voksne til at blive klædt bedre på i de juridiske gråzoner på nettet og især sociale medier. Det blev vi til fulde med stof til eftertanke for alle og stor spørgelyst blandt elever og ansatte.

Jens Østergaard

Jens Østergaard

Forstander Tak for et på én gang både spændende, skræmmende og underholdende foredrag. Jeg har fået positiv feedback fra både elever, forældre og medarbejdere på skolen. Ingen tvivl om, at vores unge mennesker har fået øjnene op for, hvor galt det kan gå, hvis ikke man tænker sig godt om på de sociale medier.

Jens H. Nissen

Jens H. Nissen

Forstander Det var en særdeles lærerig oplevelse at have besøg af Palle Birk Nielsen. Han tager udgangspunkt i gerningsmanden og fortæller om helt konkrete sager, med helt normale unge mennesker som havner i en ulykkelig situation, selvom det bare var for sjov. Vi vil helt sikkert invitere Palle til at komme igen som opstart på et skoleår.

Jytte Aggeboe

Jytte Aggeboe

Forstander …. jeg vil meget gerne fremsende dine kontaktoplysninger og ovenstående til mine kolleger… Stor ros til dig fra forældre, ansatte og elever… Vi vil gerne lave en aftale med dig først i det nye skoleår, så alle er klædt på i forhold til de digitale spilleregler…Du ramte både voksne og unge med dine eksempler, der var med til at gøre det indviklede juridiske sprog forståelig for alle. Din direkte tilgang var underholdende og du formåede at fastholde interessen gennem hele foredrage…

Nilolai VAngkilde Terp

Nilolai VAngkilde Terp

Forstander Et spændende foredrag der helt sikkert åbnede både elev- og forældreøjne for konsekvenserne af dårlig opførsel på diverse medier. Vi blev præsenteret for sager, hvor adfærd der desværre næsten regnes for normal blandt nogle unge, viste sig af have særdeles alvorlige følger for den det gik ud over, men også den der havde forvoldt skaden. …de unge, og deres forældre, faktisk ved hvornår man lovmæssigt træder over grænsen mellem ”for sjov” og et brud på straffeloven…

Sussanne Christensen

Sussanne Christensen

Hovedbestyrelsesmedlem Bemærkning: I forbindelse med foredrag hos ”Landsforeningen Autisme”, var der en tilhøre som deltog i foredraget ”Jamen det var bare for sjov”, som følge af der ikke var plads hos dagens øvrige foredragsholder – jeg modtog efterfølgende nedenstående mail fra Sussanne Christense:

Dennis Perschke

Dennis Perschke

Skoleleder …Palle leverede med lune og glimt i øjet. Allerede inden oplægget havde Palle en god dialog med vores unge mennesker. Indholdet i oplægget kan være skræmmende for unge mennesker at blive klar over. Det er bestemt alvorlige sager, der bliver præsenteret. Eleverne fulgte op med spørgsmål, som Palle svarede uddybende på. Både under og efter oplægget. En god og lærerig oplevelse for forældre og elever….

Hanne Kjelst Rosendahl

Hanne Kjelst Rosendahl

Lektor & Studievejleder Jeg har lige talt med 1D om dit foredrag vedr. digital dannelse. De synes, det var yderst interessant, og at du var god til at holde dem fanget hele tiden igennem, bl.a. via din friske facon. Gode og meget illustrative power point slides. Vi er alle chokerede over så mange måder, man kan komme galt af sted!

Mirjam Sode Larsen

Mirjam Sode Larsen

viceforstander ...Under overskriften ”Jamen, det var jo bare for sjov”, gennemgik Palle forskellige dele af den danske lovgivning...Foredraget var trods alvoren underholdende og Palle formår at gøre stoffet tilgængeligt gennem brug af illustrationer og eksempler fra virkelighedens retssale. Palles foredrag giver stof til gode og vigtige samtaler – både i undervisningen og rundt om middagsbordene derhjemme...

Christian Bak

Christian Bak

Skoledistriktsleder ”Skolebestyrelsen havde indbudt Palle til et forældreforedrag. Palle formåede på fornem vis at holde et nærværende og visuelt interessant foredrag, hvor jura blev præsenteret og klart skåret ud for alle. Man kunne tydeligt mærke og høre på deltagerne at emnet ramte med en stor grad af overraskelse og debatten fortsatte efterfølgende mellem forældrene også langt ud på parkeringspladsen og uden tvivl også i bilerne hjem. Der er ingen tvivl om at hans vinkel og den........

Jan Coermann

Jan Coermann

Forstander Vi havde Palle på besøg til en forældredag efter vi ved skolestart var blevet opmærksomme på, at nogle af vores elever ikke havde styr ordentlig adfærd på nettet. Palles foredrag satte mange gode tanker i gang, både hos elever, forældre og medarbejdere og har understøttet vores arbejde med elevernes digitale liv godt. Lovstof er tungt, men Palle fik med konkrete eksempler og illustrerede slides gjort stoffet levende og vedrørende.

LEDELSES REFERENCER

Sofie Gørtz

Sofie Gørtz

Jeg synes, at det var et supergodt ‘foredrag’, som skabte opmærksomhed omkring forskellige emner. Det gik op for en, hvor alvorligt de forskellige ting kan være, samt hvilke konsekvenser det kan ende med at have. Du havde en god fremgangsmåde, og var godt forberedt. Det fungerede supergodt, at du brugte humor, da det fanger vores opmærksomhed. Alt i alt et godt og spændende 'foredrag'.

Johan Skipper Simoni

Johan Skipper Simoni

Jeg synes det var en rigtig fin fremlæggelse, som gav et godt indblik i hvad der egentlig skulle til, for man får en længere varig fængselsstraf. Du var god til at formulere dig til et sprog, så vi kunne være med, og du kunne også bringe noget humor ind i det, det gjorde, at det ikke blev en tør fremlæggelse.

Sara Sloth

Sara Sloth

Jeg synes, at de var supergodt og lærerigt. Jeg fik personligt en hel del ud af det, og fandt egentligt også ud af, hvad jeg selv vil finde mig i. Du formulerede dig godt, og havde en god humor i din fremlæggelse.

Nicolai Momme

Nicolai Momme

Jeg syntes det var en rigtigt god præsentation og meget godt at du havde konkrete eksempler med. Jeg syntes også at det var fedt at kunne se, at det var ting som man sagtens selv kunne finde på, men som man ikke vidste der var konsekvenser ved.

Rasmus D Jørgensen

Rasmus D Jørgensen

Det var en god fremlæggelse du lavede, powerpointen var meget god, og som ikke blev kedelig i længden.

Anders Ovlisen

Anders Ovlisen

Din præsentation var rigtig god, og du gik direkte til hovedpunkterne. Det var godt at du gav eksempler på de forskellige love. Du brugte humor, og gjorde fremlæggelsen om et ellers tørt stof virkeligt interessant. God fremlæggelse, og der var ikke noget jeg synes du kunne gøre bedre.

Mikkel Ovlisen

Mikkel Ovlisen

Angående dit foredrag på Handelsskolen Saxogade, vil jeg gerne give lidt feedback. Jeg synes vi blev mere klar over problematikken ved at logge ind på hinandens computere, tage billeder af hinanden, hvis man ikke ønsker det osv. Du var rigtigt god til at formulere dig, og billederne samt din humor holdt koncentrationen hos os - alt i alt et rigtigt godt foredrag.

Kristoffer Thomsen

Kristoffer Thomsen

Din præsentation var rigtig fin :) Du gav et godt indblik i hvilke ting vi (nogle af os) gør i hverdagen som ren faktisk er strafbart. Det var nogle gode emner som var suppleret med fed humor. Rigtig fin præsentation :)

Natacha Maria Larsen

Natacha Maria Larsen

Jeg synes dit foredrag var rigtig godt. Jeg kunne personligt godt lide, at du havde taget nogen historier med, som var lidt sjovere, end hvad man normalt hører til foredrag. Hav en god dag

Nicklas Hansen

Nicklas Hansen

Jeg synes dit oplæg var rigtigt godt, der var gode eksempler, og gode forklaringer tilknyttet de forskellige ting du fortalte om. Man kunne godt holde koncentrationen, da der var nogle sjove og spændende indslag ind imellem. Jeg synes vi fik en god forståelse for alvoren der ligger bag alle de der, ellers så små ting :))

Emillia Nielsen Mølgaard

Emillia Nielsen Mølgaard

Jeg kunne godt lide dit foredrag. Jeg synes godt om dit powerpoint, det var anderledes. Det var gode informationer som du havde med, og vi har også haft lidt sjov med det siden da. Jeg er blevet mere klar over hvad man egentlig har lov til at sige nej til, og hvad man kan trække i retten hvis det kommer til det. Så det var interessant at høre om. Tak for hjælpen – vi ses :-)

Mathias Bay Graahede

Mathias Bay Graahede

Jeg synes at det var en meget interessant og sjov måde de forskellige love blev fremvist og forklaret. Jeg føler jeg lærte meget af det.

Frederik Tue Larsen

Frederik Tue Larsen

Vi synes det var rigtigt godt at du blandede noget humor ind i det ellers meget "tørre" jura. Dette gjorde at du fik alle med og ikke tabte nogen undervejs.

Casper Jensen

Casper Jensen

Skidegodt oplæg. Du har styr på dit jura.

Malte Kjær

Malte Kjær

Det oplæg du holdte var meget lærerigt. Det gav en nogle ekstra ting at tænke over, og at man måske lige skal tænke sig om en ekstra gang næste gang:-)

Søren Ulrik Jensen

Søren Ulrik Jensen

Super god præsentation. Selvom, at vi havde én lektion at gå udfra, så synes jeg, at du formåede at gøre et godt stykke arbejde, ved at differencer alle dias samt komme med relevante situationer ift. emnerne. Jeg går selv stærkt efter at blive jurist, så jeg fandt hele lektion meget lærerig og interessant.

Alex Hristou

Alex Hristou

Det var supergodt præsenteret, supergodt du tog udgangspunkt i nogle episoder som var sket, fordi ellers kan vi jo tro, at straffe på 2 måneder fængsel, bøder osv., blot er nogle ”historier” du står og opremser – det at vide, at folk faktisk er blevet dømt så hårdt, for så ”lidt”, påvirker os selvfølgelig til at tage det mere seriøst. Men alt i alt super god præsentation, virkelig noget man kan bruge til noget, især den alder vi lige har nu, hvor vi sagtens kan komme i fængsel og få bøder osv.

Kenneth Lohse Pedersen

Kenneth Lohse Pedersen

Jeg synes dit oplæg var superinspirerende, og du kom ind med en god energi. Din powerpoint var til at forstå, og tempoet var helt tilpas, da du havde meget at skulle sige på kort tid. Det var spænende at få lidt at viden omkring, at være jurist, og en øjenåbner at høre om alle de love og afgørelser. Så superfint.

Eric Steen Bo Mago Nielsen

Eric Steen Bo Mago Nielsen

Det var et fedt oplæg, du fremlagde. Fede slides, meget underholdende, og man fik et godt indblik i, hvad konsekvenserne kan være, hvis man ikke får tænkt sig ordentligt om. En rigtig god oplevelse

Kasper Kowalski

Kasper Kowalski

Det var et rigtig fint og informativt oplæg! Du var rigtig, rigtig god til at besvare spørgsmål til sidst og dermed engagere os, og give os lyst til at spørge mere ind.

Hilsen Gustav Fonseca

Hilsen Gustav Fonseca

Dit oplæg gav mig og jeg tror os andre meget at, tænke over mht. lovgivningen. Jeg synes personligt det var rigtig lærerigt, og du forklarede det godt, hastigheden var os fin.

Elisa Kragh

Elisa Kragh

Jeg synes, at det var et super godt oplæg. Det var meget spændende, og man lærte en masse nyt. Det var vildt godt, at du kom med eksempler fra forskellige situationer - megaspændende.

Bastian Billingsø Bolt

Bastian Billingsø Bolt

Det var rigtig sjov, spændende og lærerig oplevelse, med et godt budskab og en god måde at fremføre det på.

Bastian Billingsø Bolt

Bastian Billingsø Bolt

Det var rigtig sjov, spændende og lærerig oplevelse, med et godt budskab og en god måde at fremføre det på.

Christian Frandsen

Christian Frandsen

Jeg synes, at præsentationen var rigtig god

Frederik Sass

Frederik Sass

Efter min mening synes jeg det var et megagodt og spænede oplæg. Man kan også høre at du går op i tingene, og at du har styr på dit jura. Efter alt har jeg ikke rigtig noget dårligt at sige, kun gode ting, for synes det var et rigtig godt oplæg, med en masse spænede ting

Emil L Sørensen

Emil L Sørensen

Synes det var et super fint arrangement. Du gjorde det hammergodt, ved både at inddrage os i powerpointet, og bruge noget humor så det ikke var så tørt.

Sissel Secher

Sissel Secher

Jeg synes det var et rigtigt godt oplæg, både lærerigt og sjovt! jeg fik meget af vide som jeg ikke vidste. Kunne godt lide den måde du fortalte om det på, for det fangende ens opmærksomhed!

Christian Kolby

Christian Kolby

Jeg synes dit oplæg var skidegodt. Jeg lærte en masse ting, som helt sikkert har fået mig til at tænke over tingene. Jeg syntes oplægget var i et tilpas tempo. Rigtig spændende at høre om, og du forvred det ellers "kedelige" juridiske emne, til noget meget spændende og interessant, i og med du inddrog eleverne i dit oplæg. Masser af energi fra din side, var skidegodt! Alt i alt, var det er supergodt oplæg, ingen negative kommentarer herfra.

Emil Jess Jensen

Emil Jess Jensen

Jeg synes det var rigtigt godt, det var nemt at forstå, specielt når du "oversatte" fra juristisk sprog, og til almindeligt dansk, så alle kunne forstå det. Det var nemt at forstå, og specielt eksemplerne var med til at gøre det spændende. Også godt med noget humor indover. Jeg synes tempoet var fint. Alt i alt rigtigt godt.

ELEV REFERENCER

Evidens

Karakter afgivet af eksterne censorer

Evidens
TRYK for at se karakterlisten
TRYK for at se karakterlisten
TRYK for at se karakterlisten
TRYK for at se karakterlisten
TRYK for at se karakterlisten
TRYK for at se karakterlisten
bottom of page