top of page
Logo_edited_edited_edited_edited.png

Jamen det var for sjov elev

Referencer

Sofie Gørtz

Sofie Gørtz

Jeg synes, at det var et supergodt ‘foredrag’, som skabte opmærksomhed omkring forskellige emner. Det gik op for en, hvor alvorligt de forskellige ting kan være, samt hvilke konsekvenser det kan ende med at have. Du havde en god fremgangsmåde, og var godt forberedt. Det fungerede supergodt, at du brugte humor, da det fanger vores opmærksomhed. Alt i alt et godt og spændende 'foredrag'.

Johan Skipper Simoni

Johan Skipper Simoni

Jeg synes det var en rigtig fin fremlæggelse, som gav et godt indblik i hvad der egentlig skulle til, for man får en længere varig fængselsstraf. Du var god til at formulere dig til et sprog, så vi kunne være med, og du kunne også bringe noget humor ind i det, det gjorde, at det ikke blev en tør fremlæggelse.

Sara Sloth

Sara Sloth

Jeg synes, at de var supergodt og lærerigt. Jeg fik personligt en hel del ud af det, og fandt egentligt også ud af, hvad jeg selv vil finde mig i. Du formulerede dig godt, og havde en god humor i din fremlæggelse.

Nicolai Momme

Nicolai Momme

Jeg syntes det var en rigtigt god præsentation og meget godt at du havde konkrete eksempler med. Jeg syntes også at det var fedt at kunne se, at det var ting som man sagtens selv kunne finde på, men som man ikke vidste der var konsekvenser ved.

Rasmus D Jørgensen

Rasmus D Jørgensen

Det var en god fremlæggelse du lavede, powerpointen var meget god, og som ikke blev kedelig i længden.

Anders Ovlisen

Anders Ovlisen

Din præsentation var rigtig god, og du gik direkte til hovedpunkterne. Det var godt at du gav eksempler på de forskellige love. Du brugte humor, og gjorde fremlæggelsen om et ellers tørt stof virkeligt interessant. God fremlæggelse, og der var ikke noget jeg synes du kunne gøre bedre.

Mikkel Ovlisen

Mikkel Ovlisen

Angående dit foredrag på Handelsskolen Saxogade, vil jeg gerne give lidt feedback. Jeg synes vi blev mere klar over problematikken ved at logge ind på hinandens computere, tage billeder af hinanden, hvis man ikke ønsker det osv. Du var rigtigt god til at formulere dig, og billederne samt din humor holdt koncentrationen hos os - alt i alt et rigtigt godt foredrag.

Kristoffer Thomsen

Kristoffer Thomsen

Din præsentation var rigtig fin :) Du gav et godt indblik i hvilke ting vi (nogle af os) gør i hverdagen som ren faktisk er strafbart. Det var nogle gode emner som var suppleret med fed humor. Rigtig fin præsentation :)

Natacha Maria Larsen

Natacha Maria Larsen

Jeg synes dit foredrag var rigtig godt. Jeg kunne personligt godt lide, at du havde taget nogen historier med, som var lidt sjovere, end hvad man normalt hører til foredrag. Hav en god dag

Nicklas Hansen

Nicklas Hansen

Jeg synes dit oplæg var rigtigt godt, der var gode eksempler, og gode forklaringer tilknyttet de forskellige ting du fortalte om. Man kunne godt holde koncentrationen, da der var nogle sjove og spændende indslag ind imellem. Jeg synes vi fik en god forståelse for alvoren der ligger bag alle de der, ellers så små ting :))

Emillia Nielsen Mølgaard

Emillia Nielsen Mølgaard

Jeg kunne godt lide dit foredrag. Jeg synes godt om dit powerpoint, det var anderledes. Det var gode informationer som du havde med, og vi har også haft lidt sjov med det siden da. Jeg er blevet mere klar over hvad man egentlig har lov til at sige nej til, og hvad man kan trække i retten hvis det kommer til det. Så det var interessant at høre om. Tak for hjælpen – vi ses :-)

Mathias Bay Graahede

Mathias Bay Graahede

Jeg synes at det var en meget interessant og sjov måde de forskellige love blev fremvist og forklaret. Jeg føler jeg lærte meget af det.

Frederik Tue Larsen

Frederik Tue Larsen

Vi synes det var rigtigt godt at du blandede noget humor ind i det ellers meget "tørre" jura. Dette gjorde at du fik alle med og ikke tabte nogen undervejs.

Casper Jensen

Casper Jensen

Skidegodt oplæg. Du har styr på dit jura.

Malte Kjær

Malte Kjær

Det oplæg du holdte var meget lærerigt. Det gav en nogle ekstra ting at tænke over, og at man måske lige skal tænke sig om en ekstra gang næste gang:-)

Søren Ulrik Jensen

Søren Ulrik Jensen

Super god præsentation. Selvom, at vi havde én lektion at gå udfra, så synes jeg, at du formåede at gøre et godt stykke arbejde, ved at differencer alle dias samt komme med relevante situationer ift. emnerne. Jeg går selv stærkt efter at blive jurist, så jeg fandt hele lektion meget lærerig og interessant.

Alex Hristou

Alex Hristou

Det var supergodt præsenteret, supergodt du tog udgangspunkt i nogle episoder som var sket, fordi ellers kan vi jo tro, at straffe på 2 måneder fængsel, bøder osv., blot er nogle ”historier” du står og opremser – det at vide, at folk faktisk er blevet dømt så hårdt, for så ”lidt”, påvirker os selvfølgelig til at tage det mere seriøst. Men alt i alt super god præsentation, virkelig noget man kan bruge til noget, især den alder vi lige har nu, hvor vi sagtens kan komme i fængsel og få bøder osv.

Kenneth Lohse Pedersen

Kenneth Lohse Pedersen

Jeg synes dit oplæg var superinspirerende, og du kom ind med en god energi. Din powerpoint var til at forstå, og tempoet var helt tilpas, da du havde meget at skulle sige på kort tid. Det var spænende at få lidt at viden omkring, at være jurist, og en øjenåbner at høre om alle de love og afgørelser. Så superfint.

Eric Steen Bo Mago Nielsen

Eric Steen Bo Mago Nielsen

Det var et fedt oplæg, du fremlagde. Fede slides, meget underholdende, og man fik et godt indblik i, hvad konsekvenserne kan være, hvis man ikke får tænkt sig ordentligt om. En rigtig god oplevelse

Kasper Kowalski

Kasper Kowalski

Det var et rigtig fint og informativt oplæg! Du var rigtig, rigtig god til at besvare spørgsmål til sidst og dermed engagere os, og give os lyst til at spørge mere ind.

Hilsen Gustav Fonseca

Hilsen Gustav Fonseca

Dit oplæg gav mig og jeg tror os andre meget at, tænke over mht. lovgivningen. Jeg synes personligt det var rigtig lærerigt, og du forklarede det godt, hastigheden var os fin.

Elisa Kragh

Elisa Kragh

Jeg synes, at det var et super godt oplæg. Det var meget spændende, og man lærte en masse nyt. Det var vildt godt, at du kom med eksempler fra forskellige situationer - megaspændende.

Bastian Billingsø Bolt

Bastian Billingsø Bolt

Det var rigtig sjov, spændende og lærerig oplevelse, med et godt budskab og en god måde at fremføre det på.

Bastian Billingsø Bolt

Bastian Billingsø Bolt

Det var rigtig sjov, spændende og lærerig oplevelse, med et godt budskab og en god måde at fremføre det på.

Christian Frandsen

Christian Frandsen

Jeg synes, at præsentationen var rigtig god

Frederik Sass

Frederik Sass

Efter min mening synes jeg det var et megagodt og spænede oplæg. Man kan også høre at du går op i tingene, og at du har styr på dit jura. Efter alt har jeg ikke rigtig noget dårligt at sige, kun gode ting, for synes det var et rigtig godt oplæg, med en masse spænede ting

Emil L Sørensen

Emil L Sørensen

Synes det var et super fint arrangement. Du gjorde det hammergodt, ved både at inddrage os i powerpointet, og bruge noget humor så det ikke var så tørt.

Sissel Secher

Sissel Secher

Jeg synes det var et rigtigt godt oplæg, både lærerigt og sjovt! jeg fik meget af vide som jeg ikke vidste. Kunne godt lide den måde du fortalte om det på, for det fangende ens opmærksomhed!

Christian Kolby

Christian Kolby

Jeg synes dit oplæg var skidegodt. Jeg lærte en masse ting, som helt sikkert har fået mig til at tænke over tingene. Jeg syntes oplægget var i et tilpas tempo. Rigtig spændende at høre om, og du forvred det ellers "kedelige" juridiske emne, til noget meget spændende og interessant, i og med du inddrog eleverne i dit oplæg. Masser af energi fra din side, var skidegodt! Alt i alt, var det er supergodt oplæg, ingen negative kommentarer herfra.

Emil Jess Jensen

Emil Jess Jensen

Jeg synes det var rigtigt godt, det var nemt at forstå, specielt når du "oversatte" fra juristisk sprog, og til almindeligt dansk, så alle kunne forstå det. Det var nemt at forstå, og specielt eksemplerne var med til at gøre det spændende. Også godt med noget humor indover. Jeg synes tempoet var fint. Alt i alt rigtigt godt.

Evidens

Se videoen for en præsentation omhandlende materialet og dets opbygning (min 02:37).

bottom of page